Dina egenskapta klistermärken har många fördelar att bjuda på

Dina egenskapta klistermärken har många fördelar att bjuda på

För dig som är ute efter att beställa klistermärken med ett motiv som du väljer på egen hand finns det rikligt med valmöjligheter. Klicka här för att besöka Foliekniven och se deras breda utbud av klistermärken. Det finns exempelvis varianter med starkare vidhäftning för bland annat utomhusbruk eller om du helt enkelt vill att klistermärkena ska sitta fast permanent.

Därtill kommer du att stöta på klistermärken som är genomskinliga, vilket ser extra snyggt ut om du vill fästa klistermärkena på glas för att få en transparent effekt. Ska klistermärkena fästas på en yta som redan har ett tryck eller mönster undertill? Då kan klistermärken med svart baksida vara att föredra. Som sagt: valmöjligheterna är många!

Varför välja att skapa egna klistermärken?

Klistermärken har sina positiva aspekter vare sig de används av privatpersoner därhemma eller av företagare. Du kan till exempel dekorera ditt hem med klistermärken genom att fästa dem på väggar, fönster, speglar eller dylikt. I marknadsföringssyfte kan du beställa bilreklam i form av din logga, företagsnamn med mera som du fäster på ditt fordon. Då gör du reklam för din verksamhet genom att bara köra runt i trafiken.

Har du en butik eller ett café? Varför inte fästa klistermärken, fönsterfilm eller folie av annan sort på fönstret för att välkomna kunder till lokalen. Slutligen kan klistermärken dras nytta av som dekaler eller etiketter på produkter, och även som ett sätt att visa att en vara är på rea.